maanantai 3. toukokuuta 2010

arviointi kurssista

Blogin käyttö oli uutta. Blogin käyttöä en kokenut kovin tarpeellisena, koska se oli ihan uusi juttu niin sen käyttö ei vielläkään suju kovin näppärästi ja olen tottunut muunlaisiin opetus menetelmiin. Uutta tietoa tuli myös apuvälineistä, mikä oli ihan hyvä juttu vaikkakin tietoa olisi ehkä saanut olla vielkin enemmän erillaisista apuvälineistä ja miten ne toimii.

Mukavinta oli ehkä piparinpaisto tuokion järjestäminen vammaisille. Siinä sai parhaiten tuntumaa vammaisten kanssa työskentelystä ja heidän ohjauksesta. Esteettömän kodin suunnittelu vammaiselle oli myös kiva juttu. Siinä tuli käsitys siitä, miten paljon asioita pitää ottaa huomioon, jotta kodista tulisi toimiva vaikeasti liikuntarajoitteiselle henkilölle.

Opintokokonaisuus oli kuitenkin kaikin puolin monipuolinen ja siinä käytettiin monenlaisia opiskelu tapoja, mikä on hyvä koska se teki kurssista mielenkiintoisen.

1 kommentti:

  1. Blogin käyttö oli myös meille uutta.Piparin paisto tuokio oli myös hyvä.Apuvälineiden käytöstä ja niiden huollosta olisi saanut olla käytännön opastusta.

    VastaaPoista